Carmen Isabella – Elfstedentocht

Carmen Isabella – Elfstedentocht

Carmen Isabella voltooide The Elfstedentocht. Een iconische Nederlandse langeafstandsrit langs elf historische steden van Friesland. Ze beschreef het als de hel van 2022.
 
“De Elfstedentocht 2022 is een bucketlistrit. In de ochtend was ik nog hoopvol gestemd over de weersomstandigheden. Geluk moet je afdwingen, dus besloot ik (achteraf heel naïef) om gewoon mijn witte sokken en schoenen aan te trekken.
 
Binnen enkele minuten was ik helemaal doorweekt, vies en koud, met nog 230 km te gaan. Ik moest 10 uur lang persen en lijden. Maar ondanks de harde wind, regenval en koude temperaturen was de sfeer meer dan memorabel.
 
Ik zal nooit het moment bij de finish vergeten toen ik hoorde dat duizend deelnemers de race moesten staken vanwege de omstandigheden. Het is als therapie”

Terug naar blog