Daan Kahmann – Chasing Cancellara

Daan Kahmann – Op jacht naar Cancellera

Daan Kahmann is een van de oprichters van Kaptein Cycling Club in Amsterdam. Vorig jaar voltooide hij zijn eerste ultracyclus ooit: Chasing Cancellara in Zwitserland. Rijden van Zürich naar Zermatt, 280 km met 6.000 hoogtemeters. 🇨🇭

“Het profiel van deze rit maakte me misselijk. Het maakte me onzeker, angstig en gaf me rillingen. Deze rit haalt je zeker uit je comfortzone.

Na maanden van trainen, obsessief diëten en angst was het eindelijk zover. Om 01:00 door Zürich naar de start fietsen, samen met mijn vriend Louis Laga, was al magisch. De dag zelf heeft zoveel verschillende verhalen. Te veel om te delen in dit Instagram-bericht.
Bij het passeren van de finish liepen de emoties hoog op. Maar ik wist het, dit was een rit om nooit te vergeten!”

Terug naar blog